Tr Link nedir?


1. Tr Link nedir?

Tr.link bir bağlantı kısaltma servisidir. Kısaltmış olduğunuz bağlantılara tıklama alarak kullanıcılarına para kazandırtmaktadır. Bu kazançlar yüksek miktarda olmayıp aşağıda değinildiği şekilde cüzi miktarlardır. Ancak tr link piyasadaki muadillerine göre nispeten daha iyi ödeme yapan bir servistir. Bu yüzden en çok bilinen ve en çok araştırılan link kısaltma servislerinden biridir. Ayrıca google play store’dan tr link uygulamasını indirebilirsiniz.

2. Tr.link nasıl üye olunur?

Öncelikle Trlink sitesine gidip üye ol’a tıklamanız gerekmektedir. Üyelik için bir kullanıcı adı, eposta adresi, telefon numarası ve şifre istenmektedir. Bunları sağladığınız taktirde birkaç saniye içinde üye olabilirsiniz. Burada telefon numarası kafanızda soru işareti bırakmış olabilir. Haklısınız. Bir link kısaltma sitesi için fazlaca bir detay olmuş. Diğer link kısaltma sitelerinde böyle bir istekle karşılaşmamıştım. Bu yüzden buraya negatif bir not düşüyorum. Ancak sonradan öğrendiğim şekliyle telefon numarası vermek istemeyen kullanıcılar 0000 yazarak kayıt olabilirler. Sahte telefon numarası vermek ise yasak. Bu bilgilerle TRlink‘e gidip üye olabilirsiniz.

3. Tr.link’ten nasıl para kazanılır?

Tr link ile para kazanmak için ne teknik bir bilgiye ne de bir yeteneğe ihtiyacınız var. Tek yapmanız gereken bir linki kısaltmak ve bunu paylaşarak tıklama almak. Yani buradaki esas nokta takipçi sayınız veya etkileşim gücünüz. Bu olayı şöyle özetleyebiliriz:

  • Link kısalt.
  • Çeşitli mecalarda paylaş..
  • Linklere tıklama al.
  • Tıklandığın kadar kazan..
  • 50 TL*’ye ulaşınca paranı çek..

*Bu alt sınırlar:

  • Para Çekme YöntemiÖdeme Alt LimitiBonusÖdeme Sıklığı
  •  Payeer                                              ₺10,00%5Anında ⚡
  •  Papara                                              ₺ 50,00Anında ⚡
  •  Tether USDT (TRC20)                    ₺500,00Haftalık

Ayrıca, yine diğer link kısaltma sitelerinde olduğu gibi siteye (TRlink) başkalarını çekerek de para kazanabilirsiniz. Bunu da özetleyecek olursak;

  • Tr.link’in referanslı linkini paylaş..
  • Birileri bu linkten üye olsun..
  • Bu kişiler kazandıkça %10 sen de kazan..

Ancak dikkat edilmesi gereken husus şudur ki, eğer kendi kendinize referans olursanız iki hesabınız da kapatılır. Bunu kullanım şartları sayfasından görebilirsiniz. Ayrıca dikkat etmeniz gereken birçok bilgiye oradan ulaşabilirsiniz.


4. Tr.link güvenilir mi?

Tr link para çekme konusunda piyasadaki rakiplerine göre bir tık daha düzenli görünüyor. En azından bu yönde olumsuz bir geri dönüş almadım. Ancak, destek ekibinin haftalar önce gönderdiğim maillere henüz geri dönüş yapmamış olduğunu da belirteyim. Zaten bu tür siteler en fazla ne kadar olunabiliyorsa o kadar güvenilirdirler. Pek yüksek bir beklenti içerisine girmemek lazım. İncelemiş olduğumuz sitelerden en kötü link kısaltma sitesi bc.vc diğerleri de onlardan pek de yüksrk olmayan bir güvenilirlik içerisindeler. 

5. Tr.link ne kadar kazandırıyor?

TRlink bir link kısaltma sitesi olduğu için oldukça çaba gerektiren bir şekilde para kazandırır. Ne kadar kazanabileceğiniz tamamen sizinle alakalıdır. Bu yüzden her ne kadar linklere tıklama alırsanız o kadar para kazanırsınız. Burada firma 1000 tıklamaya 3$ gibi bir rakam vermektedir. Ancak diğer sitelerden farklı olarak her tıklamayı saydığını iddia etmektedir. Ayrıca bu oran değişken olmakla birlikte Türkiye’ye özeldir. Bir başka nokta ise 1000 tıklamaya 3$ alabilmeniz için kullanıcılar reklamlarla etkileşime geçmeli, yani en azından reklamları görüntülemeli. Bu yüzden bu oran 3$’ın çok altında kalmakta. Genel olarak 2-2.5$ bandında bir seyir göstermektedir.

Bu oranı 3$ olarak düşünsek bile günlük 100 tıklama alsanız TRlink ile aylık 9 dolar kazanabilirsiniz. Bu da yaklaşık 60 Türk Lirasına tekabül eder. Yani aylık kazancınız bir asgari ücretlinin bir günlük kazancından daha düşük bir orana denk gelir. Küçük bir meblağ gibi görünse de damlaya damlaya göl olur misali birikim yapanlar için fena sayılmayacak bir tutar. Tıpkı bu site sahibinin sitedeki reklamlardan çok daha düşük meblağlar kazanmasına rağmen yazmaya devam etmesi gibi. Elbette bu sizin günde 100 tıklama alabilmenize bağlı.

6. Tr.link link atma / link geçme, tr.link link nasıl geçilir?

Tr link ile kısaltılan linkleri geçmek için 5 saniye beklemelisiniz. Bu 5 saniye içerisinde ekrana gelen reklamlara veya dosya indir gibi şeylere tıklamayın. Cihazınıza bildirim gönderilmek istenirse engelleyin. 5 saniyenin ardından reklamı geç’e tıklayarak ulaşmak istediğiniz adrese ulaşabilirsiniz.

Eğer reklamı geç’e tıkladıktan sonra farklı bir pencere açılırsa onu kapatın ve ilk pencerede kalın. Eğer bu sefer de kendinizi reklamlı linkte bulduysanız geri dönün ve reklamı geç’e tekrar tıklayın. Artık istediğiniz bağlantıya ulaşmış olmalısınız. Cihaz sağlığınız için bu gibi linklere tıklamamanız önerilir. Çünkü bu gibi siteler çokça virüslü reklam barındırmaktadır.

7. Tr.link para kazanma hilesi, tr.link para kazanma taktikleri nelerdir?

Tr link hesaplarında hile, bot, asılsız tıklama kullananların hesaplarını kapatabilmektedir. Ancak buna rağmen tr link botu istiyorsanız ben size yardımcı olamayacağım. Çünkü bu yollarla hesapları kapanan bir çok kullanıcıya denk geldim. Her ne kadar youtube’dan bot videoları görseniz de link kısaltma siteleri için bot kullanımını tavsiye etmemekteyim. İlk başlarda botlar işe yarasa da sonrası pek de öyle olmuyor. Bu yüzden TRlink tarafından ifşa edilmeden para çekebilmenizi pek mümkün bulmuyorum. 

8. Kimler Tr.link kullanmalı?

Her zamanki gibi bu link kısaltma servisini de forum, sözlük gibi yerlerde etkin olan kullanıcılar için önerebilirim. Ayrıca kitap, oyun, film, dizi indirme siteleri için de oldukça etkili bir gelir yöntemi olabilir. Eğer dikkat ettiyseniz bu gibi sitelerde daha çok bc.vc, pubiza.com ve tr.link gibi url kısaltma siteleri aracılığıyla gelir elde edilir. Çünkü bu gibi sitelere uğran kullanıcıların çoğu ilgili dosyaları indirmek için böyle aracı reklam servislerini geçmek zorunda ve bu da kazanç demektir.

9. Tr.link para ödemelerini nasıl yapıyor?

TRlink ödemelerini 4 farklı yolla yapmaktadır. Bu seçenekler banka, web money, kripto para ve paparadır. Ödemeler her salı günü para çekme limitini geçtiği takdirde bilgilerini girdiğiniz hesaba talep ettiğiniz takdirde yapılır. Ödeme bilgilerinizi üye panelinde bulunan Diğer > Ödeme Bilgileri sayfasından doldurabilirsiniz. Aynı şekilde ödeme alt limitlerine de aynı sayfadan ulaşabilirsiniz. Bu limitler değişken olduğu için burada değinilmemiştir.

10. Tr.link’e reklam verebilir miyim?

Elbette. Tr link bir reklam ağı olduğu için birilerinin reklam vermesi gerekiyor. Bunun için tr.link anasayfasına gidip menüye tıkladığınızda Reklam Ver diye bir seçenekle karşılaşacaksınız. Oraya tıklayarak daha fazla detaya ulaşabilirsiniz. Ancak bir link kısaltma servisine verilen reklamların ne kadar etkili geri dönüş aldığından emin değiliz.

11. Site sahibinin tavsiyesi nedir?

Daha önce bc.vc ve pubiza.com kullanmış biri olarak link kısaltarak para kazandırdığını iddia eden sitelerden medet ummamanız tavsiye olunur. Çünkü para kazanmanıza rağmen olağanüstü bir zaman israfınız olur. Link kısaltmak size hiçbir şey katmayan vasıfsız bir iş olması dolayısıyla ve bcvc yazımda daha ayrıntılı anlattığım şekilde tavsiye ettiğim bir iş değildir. İllâ bir link kısaltma servisini kullanmak istiyorsanız tavsiyem ya google link kısaltma servisini beklemede kalın(!) ya da tr.link’e üye olmak istiyorsanız: buyrun.

Para kazanma ile ilgili daha çok yazı için alttaki etiketleri takip kalın ve destek için yorum yapın. Esen kalın.

Daha yeni Daha eski